Duhovne ponudbe za odrasle

..." lepa in sodobno obnovljena stavba Marijanišča ne sameva; polna je življenja in dogajanja. Zaznamuje jo ritem in utrip mladosti, ki ga prežema zdrava in pristna duhovnost, ter občutek domačnosti in sprejetosti" ... ste izvedeli iz zgodovine Marijanišča.

 

Mnoge skupine, ki iščejo primerne prostore za svoja srečanja, bodisi duhovne ali zgolj strokovne narave, se odločajo za našo hišo in to ne brez razlogov. Penzionski del vam namreč nudi na razpolago 26 sob (dvo ali več posteljnih), hkrati pa sta za srečanja in skupno delo na razpolago 2 lepi rotundasti dvorani (za 30 do 50 oseb) seminarsko opremljeni, kjer boste lahko izvajali svoje programe. Za večje prireditve imamo multimedijsko dvorano s 120 sedeži.

 

 

Kuhinja vas bo razvajala z okusno in zdravo hrano, ter s prleškimi in prekmurskimi dobrotami poskrbela za vaše dobro počutje. K okusni hrani se bodo lepo podala tudi  naša izvrstna hišna vina. 

 

 

V obsežnih kletnih prostorih je hišna igralnica z številnimi igrali, kjer se boste lahko razvedrili, sprostili in doživljali prijetno druženje s prijatelji. V tišini hišne kapele boste lahko našli svoj mir in se notranje obogatili.

 

 

Zanimiva in lepa okolica vam nudi obilo možnosti za izlete, šport in rekreacijo.
V neposredni bližini so terme Banovci in Mala Nedelja, kjer si lahko privoščite nadvse prijetno kopanje v bazenih s termalno ali navadno vodo.

 

 

 

Vse to so nujni pogoji za dobre in kvalitetne duhovne programe, saj so že stari Rimljani bili prepričani: "Mens sana in corpore sano!" Zdrav duh v zdravem telesu.