Nogometni kamp 2015

Veržej
06.08.2015
Končal se je že 4. nogometni kamp v Veržeju. Zbralo se nas je 23, 16 udeležencev in 7 »spremljevalcev«, ki smo poskrbeli za to, da so bili treningi strokovno vodeni, da je bil prosti čas animiran, da nam ni bilo dolgčas in za to, da smo se dobro imeli.

Nogometni kamp se je začel v nedeljo zvečer, s spoznavanjem in večerjo, s treningi pa smo začeli v ponedeljek dopoldne. Sonce je neusmiljeno pripekalo ves čas nogometnega kampa, vendar se nismo dali. Pokazali smo ravno prav vztrajnosti, navdušenja in dobre volje, da smo zdržali vse naporne treninge, da smo pogumno odigrali vse tekme in se trudili za »fair play«.

Popoldanski čas smo namenjali sproščanju mišic v prijetni vodi Term Banovci, kjer smo se nastavljali sončnim žarkom in tekmovali v tem, kdo bo čim več časa zdržal nad vodno gladino. Veliko je bilo poskusov »tunkanja«, nekateri so bili uspešni, nekateri pa tudi ne.

Zvečer smo imeli še drugi tel strokovnih treningov, ko se je stemnilo pa smo si privoščili še vesele in družabne večere. Že v ponedeljek so nas obiskali tudi fantje iz NK Veržej, s katerimi smo odigrali prijateljsko tekmo. Žal smo tekmo izgubili, prepričani pa smo, da bi ob koncu nogometnega kampa pokazali več znanja in da bi bili bliže zmagi.